Om Gel Blasters Sverige

Gel Blasters Sverige är ett svenskt företag som grundades under corona-pandemin, med syfte att erbjuda högkvalitativa gel blasters till entusiaster och spelare över hela landet. Efter månader av planering och förberedelser öppnade vi våra dörrar 2022 och har sedan dess arbetat med de främsta tillverkarna för att erbjuda enastående kundservice och högkvalitativa produkter till våra kunder. Vårt sortiment består av nybörjar vänliga och avancerade modeller som är utformade för att ge en spännande och action fylld skjut upplevelse.

Vi vill påverka världen på ett miljömedvetet sätt och har därför tagit steg för att minimera vår påverkan på miljön. Vi arbetar aktivt för att minska vårt koldioxid avtryck, till exempel genom att använda återvinningsbara förpackningar och välja transportalternativ med lägre utsläpp. Vi är stolta över att vara en del av denna snabbt växande utomhussport industri och ser fram emot att fortsätta utveckla vårt företag med en hållbar och ansvarsfull inställning.

Vill du ha en adrenalin pumpande upplevelse som du sent kommer glömma? Vår gelblaster är precis vad du behöver! Med dess högteknologiska design och imponerande prestanda kommer du att känna dig som du var i ett riktigt krig. Vår gelblaster är tillverkad med högsta kvalitet för att ge dig den mest autentiska och realistiska upplevelsen. Med våra gel blasters kan du utmana dina vänner i episka strider eller bara ha kul på egen hand. Få tag på din egen gelblaster och börja uppleva spänningen själv!